För ägare och styrelser

Att arbeta med tillväxt står högt upp på de flesta bolags agendor och det råder ingen tvekan om att affären flyttat in i styrelserummet.

Dagens tillväxtbolag är vana att hantera siffror och styr och utvärderar löpande med hjälp av data. Ledningen förväntar sig att styrelsen kan dra insikter om affären. Högpresterande bolag är kommersiellt kunniga och arbetar aktivt med den digitala transformationen inom försäljning och marknad för att uppnå skalbarhet och förutsägbarhet.

Vi arbetar aktivt tillsammans med styrelser och ägare som rådgivare och med operativt utförande för att driva förändringsresan

Sälj- och marknad är en datadriven verksamhet som kan planeras, utföras och följas upp precis som vilken annan verksamhet som helst. Vi guidar inom supertrenderna som är drivkrafterna bakom transformationen inom B2B försäljning. Vi hjälper till att förstå, utveckla och förfina sälj- och marknads logiken så att den kan användas för att skapa tillväxt. Vi rådger också kring vilka nyckeltal en styrelse och ägare bör följa inom sälj- och marknad.

Våra tjänster för ägare och styrelser

Inspirations workshop   

Insikter om nuläge och rådgivning kring att nå önskat läge 

Rådgivning sälj & marknadsstrategi 

Styrelseledamot 

Advisory board