Smarkit Agency

Vi drivs av en enda sak i allt vi gör, att hjälpa våra kunder att skapa fler affärer än någonsin tidigare. Vår mission är att hjälpa dig att växa lönsamt och hållbart genom ett enat sälj och marknad och genom affärsdriven marknadsföring. Alltså marknadsföring som ger ”bang for the buck!”

Vi jobbar egentligen med en enda sak - affärsdriven marknadsföring. Det kan delas upp i modeller som inbound marketing, content marketing eller account based marketing, men vår mission är alltid att hjälpa dig att växa lönsamt och hållbart.  Därför nöjer vi oss inte med strategi och planering – vi hjälper dig hela vägen till affärsvärde genom konkreta och operativa insatser som gör skillnad på sista raden. Vi vill att du ska få mer pengar tillbaka än du investerat i marknadsföring och försäljning.

 

Vi är bäst på att förena sälj och marknad till ett enat team, med det gemensamma målet att skapa maximalt värde för varje investerad krona. Det är vårt löfte till dig som kund. Vi gör det genom att fokusera på människor, processer och verktyg – och ja, i precis den ordningen. Vi kallar det för ”The Smarkit way”.

 

Leadsgenerering – the Smarkit way

Vi älskar leads. Det är vår bästa vän inom sälj och marknad. Men istället för att bara springa snabbt vill vi hjälpa dig att springa smart och datadrivet. Vi vill att du ska ligga i absoluta framkant och därför springa på rätt leads – det vill säga de som skapar fler affärer och ökar dina intäkter. Därför hjälper vi dig med strategi, taktik och en plan för genomförande. Även den bästa marknadsstrategin blir värdelös om den inte genomförs.

Besök hemsidan